stressmanagement

 

Hiter tempo življenja, številne obveznosti in visoka pričakovanja rušijo naše ravnovesje, vse več ljudi pa izostaja z dela zaradi izgorelosti.

Stres  ni le dober razlog za slabo voljo in slabo počutje. Splošno znano je, da je stres pušča številne posledice na našem zdravju.

Na trgu obstajajo številni kemični pripravki za njegovo zmanjšanje in obvladovanje, mi pa z njim raje opravimo na popolnoma naraven in zdravju prijazen način. Kako?

S tem, da ljudem pomagamo ozavestiti kako stres ne izvira iz okolja, temveč iz nas samih. Iz našega videnja situacije in iz našega odziva na situacijo.

Naše misli, čustva in telo predstavljajo celoto. Ko enkrat razumemo kako delujejo skupaj in ko se naučimo obvladati vsakega od njih, lahko z lahkoto obvladujemo stres.

V kolikor ste eden izmed tistih, ki se je odločil prevzeti vajeti življenja v svoje roke in obvladati svoje misli, čustva in dejanja, vas vabimo na BREZPLAČNI SEMINAR z naslovom STRESS MANAGEMENT.

Seminar bo izveden v nedeljo, 2.10.2016 ob 18:00 uri v prostorih Višje strokovne šole B&B d.o.o., Letališka 16a v Ljubljani   –  stavba Logistični center BTC, na križišču Letališke in Leskovškove.

 

 

stres

 

V roku dveh ur vam bo predstavljeno:

– iz kje stresni odziv izvira

– kakšna je vloga naših misli pri kreiranju stresne situacije

– kako naše misli v telesu sprožijo določena čustvena stanja

– kako preprogramirati naše videnje situacije in s tem našega odziva na sitacijo

– kako skreirati stanja optimalne pripravljenosti in se hitro in učinkovito soočiti s katerimkoli izzivom, ki stoji pred nami

 

Seminar bosta vodila dva mednarodno izkušena trenerja Nevro-lingvističnega programiranja in transformacijska coacha Svein Kaurin in Polona Muršec.

 


[su_button url=”http://www.emeraldleaders.com/registration-form” target=”blank” style=”3d” background=”#699e2c” size=”14″ icon=”icon: ” title=”Prijava na dogodek “]Prijava na dogodek [/su_button]Z vami bosta mednarodna trenerja in transformacijska coacha, istočasno pa tudi soustanovitelja Emerald Leadership Academy, Polona Muršec in Svein Kaurin.

 

14256670_10210486991516928_595100532_n

Polona Muršec je po izobrazbi univerzitetno diplomirana pravnica s pravosodnim izpitom, ki se je leta 2011 preselila v London, kjer je pridobila ustrezne certifikate na področju osebnostne in profesionalne rasti, od tedaj dalje pa dela kot mendarodni trener in coach širom Evrope. Je ustanoviteljica vedno bolj uveljavljenega INNER GLOW programa, v katerem združuje  tehnike in spoznanja, ki so njej popolnoma spremenile življenje ter FLOW programa, ki je plod njene življenjske ljubezni do športa, narave, zdravega načina življenja, osebnostne rasti in mindfulnessa oz. čuječnosti. Polona je prav tako soustanoviteljica GOLDEN GLOW THERAPY, ki bazira na dvigu vibracije naše zavesti. Spletna stran: www.polona-mursec.com

 

Svein-bilde1

Svein Kaurin je po poklicu učitelj glasbe, ki se je tekom kariere odločil za prekvalifikacijo in pridobil certifikat za mednarodnega trenerja NLP-ja, ki ga je kasneje nadgradil s certifikatom za New Code NLP trenerja in je kot eden redkih na svetu, ki sme izdajati cerifikate s tega področja. Je ustanovitelj in lastnik enega največjih izobraževalnih centrov za NLP na Norveškem KOMPETANSESENTERET for NLP A.S, ki se lahko pohvali z visokim ugledom in velikim številom udeležencev njegovih programov. V zadnjem času vedno bolj združuje svojo ljubezen do glasbe, narave, osebnostne rasti  in znanosti. Velja za enega najbolj izkušenih in vplivnih trenerjev na Norveškem. Spletna stran: http://www.kfnlp.no

 

S svojim pristnim  pristopom, sproščenostjo, humorjem in obširnim znanjem ter izkušnjami z omenjenih odročij, Polona in Svein navdušujeta tudi najbolj zahtevno publiko. Oba ljubita naravo ter svoje delo, združuje pa ju želja po nenehni rasti, razvoju ter glasbi. Ker točno vesta, da so edine ovire samo v naših glavah, živita polno in radostno življenje, česar so udeleženci deležni na vseh njunih dogodkih. Skupaj sta več kot leto nazaj ustanovila vedno bolj priljubljen ALGARVE RETREAT CENTER, kjer je združen koncept aktivnih počitnic in treningov s področja NLP-ja in  mindfulnessa. Spletna stran: www.algarveretreat.com

 

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku, v primerju nejasnosti bodo strokovni termini prevedeni v slovenščino.

 

Zaradi velikega zanimanja je prijava na dogodek zaželena.

 

[su_button url=”http://www.emeraldleaders.com/registration-form” target=”blank” style=”3d” background=”#699e2c” size=”14″ icon=”icon: ” title=”Prijava na dogodek “]Prijava na dogodek [/su_button]