ela-business

Ste tudi vi ugotovili, da obstoječi programi za izobraževanje vodij enostavno ne prinesejo rezultatov, ki si jih želite? Da kljub vloženem času in denarju v izobraževanje vodij, stopnja stresa v vašem podjetju še vedno narašča, komunikacija peša, vodje pa izgubljajo elan za nadaljnje projekte?

Potem ste na pravem mestu ob pravem času.

Sedaj vas zanima zakaj …

Ker imamo z vas odlično rešitev.

Emerald Leadership Academy.

Emerald Leadership Academy oz. ELA na kratko je nastala z namenom zapolnitve praznine, ki obstaja na trgu v zvezi z izobraževanji vodij v podjetjih oz. organizacijah.

Po številnih raziskavah se je izkazalo, da ni ključna  stopnja izobrazbe oz. intelekta, ki ločuje odličnega vodjo od povprečnega oz. slabega, temveč predvsem stopnja njegove emocionalne inteligence, stopnja njegove socialne inteligence in močne prezence.

Ne glede na število nazivov pred in za imenom, so resnično efektivni in vplivni vodje samo tisti, ki jim ljudje sledijo po svoji lastni presoji, ker prepoznajo  v njih visoko cenjene lastnosti kot so kongruentnost, avtentičnost in integriteta.

Večina obstoječih programov za izobraževanje vodij na trgu le tem daje tehnike kako voditi podrejene.

Naš pristop pa je popolnoma drugačen. V ELA verjamemo, da je dober vodja lahko samo tisti, ki zna voditi sebe.

V okviru izobraževalnih programov ELA zato vodjem ne dajemo navodil in tehnik kako naj vodijo podrejene, temveč jih motiviramo, da spoznajo sebe in stopijo v stik s svojo resnično naravo, saj smo prepričani, da ko enkrat človek zna voditi sebe, postane vodenje drugih popolnoma enostavno.

Naša vizija so Emerald Leaders oz. vodje, ki vodijo brez kakršnekoli prisile in avtoritete. Vodje, ki ne vodijo od zgoraj navzdol, temveč od spodaj navzgor oz. od znotraj navzven. Vodje, ki znajo iz ljudi izvabiti najboljše in ustvariti okolje, v katerem vladajo transparentna in efektivna komunikacija, zaupanje, močan timski duh in medsebojno spoštovanje.

V okviru naših elitnih in visokokvalitetnih programov ponujamo vodjem odlično priložnost za njihovo osebno in profesionalno rast. Pri svojem delu uporabljamo dva v svetu najučinkovitejša pristopa na prodročju osebne in profesionalne rasti in sicer Nevro-Lingvistično Programiranje oz. NLP in Mindfulness.

Opremljeni z najbolj efektivnimi orodji in tehnikami, povezani sami s seboj ter s svojim poslanstvom in vizijo podjetja oz. organizacije, Emerald Leaders zagotovo predstavljajo prihodnost v svetu vodenja.

V kolikor vas je zgornji opis pritegnil, vas vabimo v četrtek, 29.9.2016 med 13:00 in 16:00 uro v prostore B&B d.o.o. (Izobraževalni center Ljubljana) na naslovu Letališka 16a, 1000 Ljubljana, kjer vam bomo podrobneje predstavili našo filozofijo, naš način dela in programe, ki jih izvajamo.

[su_button url=”http://www.emeraldleaders.com/registrationform1″ target=”blank” style=”3d” background=”#699e2c” size=”14″ icon=”icon: ” title=”Prijava na dogodek “]Prijava na dogodek [/su_button]

 

ela-business4

To pa še ni vse…

ela-business3

 

ita-certifying-institute

 

Z vami bosta mednarodna trenerja in transformacijska coacha, istočasno pa tudi soustanovitelja Emerald Leadership Academy, Polona Muršec in Svein Kaurin.

14256670_10210486991516928_595100532_n

Polona Muršec je po izobrazbi univerzitetno diplomirana pravnica s pravosodnim izpitom, ki se je leta 2011 preselila v London, kjer je pridobila ustrezne certifikate na področju osebnostne in profesionalne rasti, od tedaj dalje pa dela kot mendarodni trener in coach širom Evrope. Je ustanoviteljica vedno bolj uveljavljenega INNER GLOW programa, v katerem združuje  tehnike in spoznanja, ki so njej popolnoma spremenile življenje ter FLOW programa, ki je plod njene življenjske ljubezni do športa, narave, zdravega načina življenja, osebnostne rasti in mindfulnessa oz. čuječnosti. Polona je prav tako soustanoviteljica GOLDEN GLOW THERAPY, ki bazira na dvigu vibracije naše zavesti. Spletna stran: www.polona-mursec.com

Svein-bilde1

Svein Kaurin je po poklicu učitelj glasbe, ki se je tekom kariere odločil za prekvalifikacijo in pridobil certifikat za mednarodnega trenerja NLP-ja, ki ga je kasneje nadgradil s certifikatom za New Code NLP trenerja in je kot eden redkih na svetu, ki sme izdajati cerifikate s tega področja. Je ustanovitelj in lastnik enega največjih izobraževalnih centrov za NLP na Norveškem KOMPETANSESENTERET for NLP A.S, ki se lahko pohvali z visokim ugledom in velikim številom udeležencev njegovih programov. V zadnjem času vedno bolj združuje svojo ljubezen do glasbe, narave, osebnostne rasti  in znanosti. Velja za enega najbolj izkušenih in vplivnih trenerjev na Norveškem. Spletna stran: http://www.kfnlp.no

S svojim pristnim  pristopom, sproščenostjo, humorjem in obširnim znanjem ter izkušnjami z omenjenih odročij, Polona in Svein navdušujeta tudi najbolj zahtevno publiko. Oba ljubita naravo ter svoje delo, združuje pa ju želja po nenehni rasti, razvoju ter glasbi. Ker točno vesta, da so edine ovire samo v naših glavah, živita polno in radostno življenje, česar so udeleženci deležni na vseh njunih dogodkih. Skupaj sta več kot leto nazaj ustanovila vedno bolj priljubljen ALGARVE RETREAT CENTER, kjer je združen koncept aktivnih počitnic in treningov s področja NLP-ja in  mindfulnessa. Spletna stran: www.algarveretreat.com

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku, v primerju nejasnosti bodo strokovni termini prevedeni v slovenščino.

Dogodka, na katerem se boste spoznali z orodji, ki jih uporabljajo najuspešnejši, prav gotovo ne gre zamuditi.

[su_button url=”http://www.emeraldleaders.com/registrationform1″ target=”blank” style=”3d” background=”#699e2c” size=”14″ icon=”icon: ” title=”Prijava na dogodek “]Prijava na dogodek [/su_button]

Our Partners